Hvorfor tryksager?

Tryksager er alt det, vi kender som flyers, brochure, hæfter, visitkort, bannere, roll ups, gavekort og meget, meget mere. Tryksager og offline marketing er ikke gammeldags marketing – det er stadig mindst lige så vigtigt i nogle brancher som online marketing. Derfor er det vigtigt for dig at have tryksager, som ser godt ud og kommer med den information, dine kunder har behov for. På den måde husker dine kunder dig også bedre og du gør mere opmærksom på dit brand!

Hvordan kan Structur hjælpe dig med dine tryksager?

Vi kan hjælpe dig med selve design-idéen til det færdige produkt. Vi kan hjælpe dig med sparring omkring, hvordan din flyer, din brochure eller andet skal se ud. Vi kan også gøre det hele for dig – i samråd med dig.

Har du brug for en hjælpende hånd med nogle af de tidskrævende opgaver, der er indenfor markedsføring af din virksomhed? Så er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig, så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer. Hos Structur har du én kontaktperson, og vi håndterer en række faste opgaver for dig på en fast aftale – uden binding!

Kontakt os nu

Vi er klar til en uforpligtende samtale med dig om dine sociale medier, dine behov og hvordan vi kan skabe et samarbejde!

Kontakt os på e-mail: kontakt@structur.dk eller på telefon: +45 40 930 630

Kundecase

AlgeClean Nord er en virksomhed, som tilbyder ydelser som fjernelse fa alger, fliserens og facerens. De har brug for flere tryksager, såsom flyers for at markedsføre deres virksomhed, hvilket vi laver for dem.

Håndtering og drift af Sociale Medier // Facebook, Instagram & LinkedIn

Strategisk planlægning og udførelse af markedsføring - herunder online og offline relateret materiale

Design og vedligeholdelse af hjemmesider og webshops


Fra designidé til færdigt indhold til dine platforme

Vi designer og producerer tryksager som flyers, brochure, roll ups o.lign.

Rådgivning og hjælp til implementering af branding strategier

Personlig kontakt og individuelle aftaler

Hos Structur bliver du ikke bare et nummer i ‘køen’. Vi engagerer os i din forretning og med respektfuld, personlig kontakt skaber vi et gensidigt tillidsforhold. Vi ved, at det giver de bedste forudsætninger og resultater, både på den korte, men især også på den lange bane.

Vi har arbejdet sammen med mange af vores kunder i flere år. Vi er rigtig glade for, at vi med vores personlige tilgang til opgaverne, har skabt et troværdigt og succesfuldt produkt. Det er nemlig dét, vores kunder kan lide.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af nogle af vores faste kundereferencer.