Håndtering og daglig drift af dine Sociale Medier

Hvorfor burde du anvende Sociale Medier?

Sociale Medier er i dag kæmpe stort, for stort set alle mennesker – på den ene eller den anden måde. Derfor er det vigtigt for din virksomhed, at du er tilstede på de sociale medier, hvor din målgruppe befinder sig. Det kan være Facebook, Instagram eller LinkedIn.

Det er blevet en ny måde for os mennesker at kommunikere på. Det er blevet en ny måde for virksomheder at markedsføre sig og brande sin virksomhed på. Så, hvis dine kunder og din målgruppe befinder sig på sociale medier – så skal du også!

Hvordan kan Structur hjælpe dig med dine SoMe platforme?

Structur kan assistere dig med at skabe indhold til dine sociale medier. Vi kan hjælpe dig med betalte annoncer, så du kan nå ud til endnu flere og på den måde udvide din forretning. Vi tilbyder sparring til, hvad du kan poste på de forskellige platforme. Vi tilbyder drift af dine sociale medier, så du kan være sikker på, at dine følgere får noget indhold, som de finder værdi i. Derved finder de også værdi i din virksomhed. Hos Structur kan vi hjælpe dig platformene: Facebook, Instagram og Linkedin.

Så, har du brug for en hjælpende hånd med nogle af de tidskrævende opgaver, der er indenfor markedsføring og branding af din virksomhed? Så er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig! På den måde, kan du koncentrere dig om dine kernekompetencer. Hos Structur har du én kontaktperson og vi håndterer en række faste opgaver for dig på en fast aftale – uden binding!

Kontakt os nu

Vi er klar til en uforpligtende samtale med dig om dine sociale medier, dine behov og hvordan vi kan skabe et samarbejde!

Kontakt os på e-mail: kontakt@structur.dk eller på telefon: +45 40 930 630

Kundecase

Vi håndterer og drifter Cafe Bord 1s platforme på Sociale Medier. Her planlægger vi opslag for dem og forfatter indholdet til platformene. Ydermere producerer vi indhold i form af video og billede til brug på deres sociale medier. Se deres Facebook side her.

Håndtering og drift af Sociale Medier // Facebook, Instagram & LinkedIn

Strategisk planlægning og udførelse af markedsføring - herunder online og offline relateret materiale

Design og vedligeholdelse af hjemmesider og webshops


Fra designidé til færdigt indhold til dine platforme

Vi designer og producerer tryksager som flyers, brochure, roll ups o.lign.

Rådgivning og hjælp til implementering af branding strategier

Personlig kontakt og individuelle aftaler

Hos Structur bliver du ikke bare et nummer i ‘køen’. Vi engagerer os i din forretning og med respektfuld, personlig kontakt skaber vi et gensidigt tillidsforhold. Vi ved, at det giver de bedste forudsætninger og resultater, både på den korte, men især også på den lange bane.

Vi har arbejdet sammen med mange af vores kunder i flere år. Vi er rigtig glade for, at vi med vores personlige tilgang til opgaverne, har skabt et troværdigt og succesfuldt produkt. Det er nemlig dét, vores kunder kan lide.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af nogle af vores faste kundereferencer.