Om structur

Om os

Hos Structur har vi fokus på tillid, personlig dialog og varige relationer. Og det er dét, der kendetegner Structur! Vi skaber struktur i din markedsføring – hvad end det er sociale medier, tryksager, hjemmeside, eller andet. Vi er placeret i Aalborg, hvorfra vi tilbyder assistance inden for lige dét, du har brug for.

Vi ved, at mange mindre virksomheder har behov for sparring og assistance, på områder, som ofte ikke underlagt og tilpasset den daglige drift. Derfor vil vi være det samlede bindeled, således, at du kun skal tale med én person, om at få løst flere typer opgaver indenfor marketing, web og branding.

Hos Structur bliver du ikke bare et nummer i køen. Vi engagerer os i din forretning og med respektfuld, personlig kontakt skaber vi et gensidigt tillidsforhold. Vi har arbejdet sammen med mange af vores kunder i flere år. Vi er rigtig glade for, at vi med vores personlige tilgang til opgaverne, har skabt et troværdigt og succesfuldt produkt. Det er nemlig dét, vores kunder kan lide.

Hvis du kunne tænke dig at lære mere om vores kunder, og hvilke opgaver vi har udført for dem, så klik her

Så, har du behov for at få håndteret og driftet dine sociale medie platforme? Har du brug for at få taget nogle skarpe billeder, så du kan få noget indhold på din hjemmeside? Skal du have en flyer, en brochure eller en rollup designet og produceret, men ikke selv har tiden til det? Så er det os du skal have fat i!

Kontakt os på e-mail: kontakt@structur.dk eller ring til +45 40 930 630 og vi vil gladeligt tage en uforpligtende samtale med dig om din virksomheds behov.

Mød de ansatte

Bo Sondrup

Direktør & Indehaver


Jeanette Pelle Kusk

SoMe & Content Manager


Michelle Aagesen

Social Media & Influencer marketing


Skriv en anbefaling
Læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig

Gå til Services