Meningerne er mange – men hvad er dit behov?

Når man som virksomhed skal lave indhold til sin markedsføring, vil man rigtig gerne have foto og video i god kvalitet. Det skaber en bedre brugeroplevelse og det ser bare bedre ud – hvad end det er på sociale medier, din hjemmeside eller dine tryksager.

Men er det nok at bruge sin iPhone eller burde man investere i en professionel fotograf, der koster kassen?

Nyeste iPhone teknologi vs. professionelt kamera? 

Hos Structur bruger vi den nyeste teknologi inden for iPhone til at optage videoer og skyde billeder, der skal bruges til din markedsføring. Det er der én simpel årsag til. Den nyeste iPhones kamera er mindst lige så godt som et stort, dyrt kamera – og en tilhørende professionel fotograf. Den kvalitet iPhone har, er mere end godt til brug på sociale medier, din hjemmeside og i dine tryksager. Derfor er det ikke nødvendigt for dig at skulle betale dyre domme for en fotograf. 

Selvfølgelig handler kvaliteten af billeder og video også om lys, lyd og måden man filmer på. Derfor anvender vi droneteknologi til at skyde videoer. Denne droneteknologi gør, at billedet ikke bliver påvirket af rystende hænder, når man filmer i fri-hånd. Og dét score point hos forbrugerne, når de ser din markedsføring!

Har du brug for assistance eller rådgivning til at optage billeder og videoer til din markedsføring? og om du skal vælge den nyeste iPhone teknologi vs. professionelt kamera til din markedsføringsmateriale? Så kan vi hjælpe dig! Kontakt os for en uforpligtende samtale om dine behov.