Hvem er AlgeClean Nord?

En af vores kundecases er: AlgeClean Nord. Det er en virksomhed, der er bygget på stærke værdier såsom kvalitet, anstændighed og et stort engagement. Alt dette og meget mere er din garanti for et fremragende slutresultat, når vi har været forbi i forbindelse med eksempelvis algebehandling, tagrens mv. Enhver opgave udført af AlgeClean Nord udføres med en stor respekt for opgaven og den enkelte kunde.

Hvilke opgaver varetager Structur for AlgeClean Nord?

For AlgeClean Nord drifter vi sociale medier, herunder Facebook og Instagram. Vi håndterer online annoncering på Facebook og Google samt vedligeholdelse af hjemmeside. Vi designer, udvikler og producerer tryksager og annoncer til brug i avis, flyers og meget mere. Derudover producerer vi materiale i form af foto og video til brug på website, tryksager og sociale medier.

Kundeudtalelse

Det siger de:

“Structur har lavet alt for min virksomhed. Blandt andet flyers til uddeling, min hjemmeside, mine facebook opslag. Der er en god ping pong mellem os. Efter samarbejdet med Structur er startet, har vi fået en del nye kunder ind, pga. det materiale, han producerer til os. Jeg vil 110% anbefale Structur til andre!”

– Thomas Hansen, Indehaver, AlgeClean Nord


Hvem er Hjallerup Optik?

En af vores kundecases er: Hjallerup Optik, der er en selvstændig optiker butik, hvor der er fokus på, at det skal være en oplevelse at besøge butikken. Derfor leverer de en ekstra god service, da de mener, at det er den eneste måde at drive forretning i en lille by, hvor alle kender alle. Hjallerup Optik har et stort udvalg af briller, kontaktlinser, smykker og gaver, som man vil kunne finde i en større by.

Hvilke opgaver varetager Structur for Hjallerup Optik?

Hos Structur drifter vi virksomhedens sociale medier, herunder Facebook og Instagram. Derudover er vi begyndt at vedligeholde deres hjemmeside, så den er aktuel og søgbar på Google. Vi producerer også indhold til virksomheden i form af foto og video til sociale medier.

Fra maj 2021 skal vi varetage annoncering på Facebook og Google.

Kundeudtalelse

Det siger de:

“Structur varetager hele min Facebook. Vi har også lavet et samarbejde omkring min Instagram, SEO på hjemmesiden og Google Ads. Samarbejdet med Structur er super godt. Det har givet mig ro i maven til, at jeg føler, at jeg gør det, jeg kan i forhold til at markedsføre mig på de sociale medier. Jeg ved, at det er en nødvendig onde i dag, og derfor giver det mig en ro at outsource det. Og den måde som Bo gør det på, det er så personligt, det er så vigtigt for mig”. 

– Rikke Mersholm, Indehaver, Hjallerup Optik