Sociale medier er i dag blevet en central markedsføringskanal, som tilbyder virksomheder mange muligheder for at nå ud til deres målgrupper. Du er sikkert selv på de sociale medier – derfor er din målgruppe også! 

Vi vil gerne give dig 4 gode grunde til, at du skal være aktiv på de sociale medier: 

1: Du øger kendskabet til din virksomhed

Hvis den målgruppe dine produkter henvender sig til befinder sig på sociale medier – så burde din virksomhed også! Ved at være på sociale medier, øger du kendskabet til din virksomhed, da du har mulighed for at komme i kontakt med potentielle kunder. Du kan nemt og hurtigt komme ud med dit budskab til dine følgere – og deres følgere. Du rammer nemlig flere personer, hver gang dine egne følgere engagerer sig i dine opslag.

2: Interaktion skaber en god kunderelation

Sociale medier lægger i høj grad op til interaktion blandt virksomheder og forbrugerne. Dine følgerer kan kommentere, like og dele opslag samt deltage i konkurrencer, som skaber stor interaktion. Når du inviterer dine følgere til dialog, er du i gang med at opbygge et godt forhold til dem = en god kunderelation.

3: Målret din markedsføring til den målgruppe du ønsker

En rigtig stor del af den danske befolkning anvender sociale medier på daglig basis. På disse sociale medier (særligt Facebook), deler brugerne oplysninger omkring deres demografi og, hvad de interesserer sig for. Lige præcis denne viden, kan du anvende til at målrette dine budskaber. 

4: Anvend dine sociale medier til at få trafik på din hjemmeside

Hvis du ikke er på de sociale medier, er din eneste online platform højst sandsynligt din hjemmeside. Hvis dette er tilfældet, har du svært ved at tiltrække potentielle kunder, da de ikke kan finde dig, hvis de ikke har hørt om dig før. Men, hvis du er på de sociale medier, kan de potentielle kunder være med til at øge trafikken til din hjemmeside og dermed lede dem tættere på et lead eller et salg. 

 

Så har du brug for assistance til at vedligeholde og drifte dine sociale medier? Så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende samtale omkring din virksomheds behov.