Personlige assistance til en række relevante opgaver!

Personlige assistance til en række relevante opgaver!

Har du en online identitet?

Din online identitet er din hjemmeside. Det er her dine kunder går ind og tjekker dig ud, inden de besøger dig eller kontakter dig.

Hvorfor er det så vigtigt med en hjemmeside? Jamen, det er det fordi du kan blive langt mere synlig på internettet. Herved gør du mere opmærksom på dit brand og i sidste ende får flere kunder i butikken. Alt det arbejde du lægger i din markedsføring gør, at dine kunder oftest ender på din hjemmeside.

Hvordan kan Structur hjælpe dig?

Vi kan hjælpe dig med at opsætte din hjemmeside på platformen Wordpress. Vi har en kyndig udvikler, der sætter hjemmesiden op og så kan vi derudover assistere med at forfatte det indhold, der skal på siden. Har du behov for at kunne tracke dine kunders bevægelser, kan vi også hjælpe med at indsætte Facebook Pixel samt opsætte Google Analytics.

Så har du brug for en hjælpende hånd med nogle af de tidskrævende opgaver der er indenfor opsætning og vedligeholdelse af din hjemmeside? Så er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig, så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer.

Hos Structur har du én kontaktperson, og vi håndterer en række faste opgaver for dig på en fast aftale – uden binding!

Kontakt os nu

Vi er klar til en uforpligtende samtale med dig om din fremtidige hjemmeside, dine behov og hvordan vi kan skabe et samarbejde!

Kontakt os på e-mail: kontakt@structur.dk eller på telefon: +45 40 930 630.

Kundecase

Nordjysk vinhandel har fået udviklet deres hjemmeside hos Structur. Her har vi lavet en slags “shop” med filtrering – bare uden kurven. Det er blevet til et opslagsværk, hvor forbrugeren kan læse om alle de vin, Nordjysk vinhandel har på lager.

Håndtering og drift af Sociale Medier // Facebook, Instagram & LinkedIn

Strategisk planlægning og udførelse af markedsføring - herunder online og offline relateret materiale

Design og vedligeholdelse af hjemmesider og webshops


Fra designidé til færdigt indhold til dine platforme

Vi designer og producerer tryksager som flyers, brochure, roll ups o.lign.

Rådgivning og hjælp til implementering af branding strategier

Personlig kontakt og individuelle aftaler

Hos Structur bliver du ikke bare et nummer i ‘køen’. Vi engagerer os i din forretning og med respektfuld, personlig kontakt skaber vi et gensidigt tillidsforhold. Vi ved, at det giver de bedste forudsætninger og resultater, både på den korte, men især også på den lange bane.

Vi har arbejdet sammen med mange af vores kunder i flere år. Vi er rigtig glade for, at vi med vores personlige tilgang til opgaverne, har skabt et troværdigt og succesfuldt produkt. Det er nemlig dét, vores kunder kan lide.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af nogle af vores faste kunder.