Personlige assistance til en række relevante opgaver!

Personlige assistance til en række relevante opgaver!

Har du brug for assistance til Googles funktioner?

Markedsføring foregår i høj grad også på Google. Her er det muligt at reklamere, tracke og give informationer til forbrugeren – inden de kommer ind på din hjemmeside.

Google Ads

Hvad er Google Ads så? Google Ads er en onlineannonceringsplatform, som er udviklet af Google. Her kan annoncører byde på at få vist deres korte reklamer, servicetilbud, produktfortegnelser eller videoer til brugere på Google. Det er egentlig det, der foregår bag de annoncer, du ser på Google, når du søger efter noget på Google. Du kan se annoncerne i toppen eller bunden af det søgeresultat, der kommer frem, når du har lavet en søgning.

Det er en hurtig og effektiv måde at få god og relevant trafik på din hjemmeside, hvilket vi kan tilbyde assistance og rådgivning inden for.

Google Analytics

Google Analytics er et gratis webanalyseværktøj, der giver dig detaljeret statistik om brugeradfærden på din hjemmeside eller webshop. Analytics giver dig data, som du kan bruge til at optimere din hjemmeside for at give en bedre brugeroplevelse. Du kan bruge det til at finde ud af, hvor i processen dine kunder springer fra, så du kan optimere og tilpasse din side, så du får flere i mål med det, du ønsker.

Structur tilbyder rådgivning og assistance til at opsætte din Google Analytics-konto og hjælpe dig med at komme i gang med værktøjet.

Google MyBusiness

Google MyBusiness er et gratis og meget brugervenligt værktøj, som kan bruges til at administrere virksomheders online tilstedeværelse på Google. Dette indebærer Søgning og Google Maps. Det er en hjælp til, at kunderne kan finde din virksomhed, så du har mulighed for at bekræfte din virksomhed og redigere i dine virksomhedsoplysninger, så kunden altid finder de opdaterede oplysninger.

Dette værktøj er vigtigt for dig, hvis du gerne vil have nye kunder i butikken. Derfor tilbyder vi assistance og rådgivning inden for Google MyBusiness, så du kan være synlig på Google.

Har du brug for en hjælpende hånd?

Har du brug for en hjælpende hånd med nogle af de tidskrævende opgaver, der er indenfor markedsføring og branding af din virksomhed? Så er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig, så du kan koncentrerer dig om dine kernekompetencer.

Kontakt os nu

Hos Structur har du én kontaktperson og vi håndtere en række faste opgaver for dig på en fast aftale – uden binding! Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt os gerne på telefon 40 930 630 eller kontakt@structur.dk til en uforpligtende samtale.

Nedenfor kan du læse mere om hvilke typer ydelser vi tilbyder hos Structur.

Håndtering og drift af Sociale Medier // Facebook, Instagram & LinkedIn

Markedsføring

Strategisk planlægning og udførelse af markedsføring - herunder online og offline relateret materiale

Design og vedligeholdelse af hjemmesider og webshops


Fra design-idé til færdigt produkt

Vi designer og producerer tryksager som flyers, brochure, rollups o.lign.

Rådgivning og hjælp til implementering af branding strategier

Personlig kontakt og individuelle aftaler

Hos Structur bliver du ikke bare et nummer i ‘køen’ – vi engagerer os i din forretning og med respektfuld personlig kontakt skaber vi et gensidigt tillidsforhold, som vi ved giver de bedste forudsætninger og resultater, både på den korte men især også på den lange bane.
Mange af vores kunder har vi arbejdet sammen med i flere år og vi er rigtig glade for at vi med vores “stil” og personlige tilgang til opgaverne, har skabt et troværdigt og succesfuldt produkt, som vores kunder kan lide.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af nogle af vores faste kundereferencer.