Personlige assistance til en række relevante opgaver!

Personlige assistance til en række relevante opgaver!

Hvorfor skal man have foto og video?

Både på din hjemmeside, som er din online identitet, og i din markedsføring, skal du have noget indhold. Det indhold burde i høj grad være foto og video.

Videoer er noget af det, som hitter mest hos dine kunder på særligt de sociale medier. Derfor er det en god ide, at have noget som er kort og godt – og dét kan vi hjælpe dig med.

Fotos skaber blikfang og er på mange medier den foretrukne form for visualitet, da det skaber leads og salg. Et billede siger jo mere end 1000 ord.

Vil du slippe for at betale dyre domme for en fotograf for at få lavet foto og video?

Så kan vi hjælpe dig! Vi er hverken uddannet video- eller fotograf, men vi har udstyret og erfaringen, der skal til for at kunne hjælpe dig med at opnå dine mål. Vi kan hjælpe med at lave korte videoer, som sender lige præcis det budskab, du ønsker.

Til at filme videoer bruger vi iPhone. iPhones har i dag et fantastisk kamera, som er ideelt til at filme materiale til sociale medier. Derudover bruger vi et særligt håndholdt stativ, som har droneteknologi. Det gør, at dine videoer får en super god kvalitet, filmet på en mere professionel måde. Det betyder selvfølgelig også, at prisen er lavere end, hvis du går til en professionel og får dit materiale lavet.

Til billeder bruger vi den nyeste teknologi inden for iPhone, da man får en god kvalitet og et format, der passer til sociale medier. Derudover anvender vi også et spejlreflekskamera. Med disse to muligheder er du sikker på at få materiale i en super god kvalitet til dine behov.

Kontakt os nu

Hos Structur har du én kontaktperson og vi håndtere en række faste opgaver for dig på en fast aftale – uden binding! Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt os gerne på telefon 40 930 630 eller kontakt@structur.dk til en uforpligtende samtale.

Nedenfor kan du læse mere om hvilke typer ydelser vi tilbyder hos Structur.

Kundecase

TJ Boligsadministration administrerer lejeboliger i Nordjylland. Når lejemål skal udlejes, er det en rigtig god idé med at tage foto og video af det pågældende lejemål, da det inspirerer en kommende lejer. I den forbindelse har Structur laet videoer af lejemål samt taget billeder af lejemål med det formål at skabe salg.

Håndtering og drift af Sociale Medier // Facebook, Instagram & LinkedIn

Strategisk planlægning og udførelse af markedsføring - herunder online og offline relateret materiale

Design og vedligeholdelse af hjemmesider og webshops


Fra designidé til færdigt indhold til dine platforme

Vi designer og producerer tryksager som flyers, brochure, roll ups o.lign.

Rådgivning og hjælp til implementering af branding strategier

Personlig kontakt og individuelle aftaler

Hos Structur bliver du ikke bare et nummer i ‘køen’. Vi engagerer os i din forretning og med respektfuld, personlig kontakt skaber vi et gensidigt tillidsforhold. Vi ved, at det giver de bedste forudsætninger og resultater, både på den korte, men især også på den lange bane.

Vi har arbejdet sammen med mange af vores kunder i flere år. Vi er rigtig glade for, at vi med vores personlige tilgang til opgaverne, har skabt et troværdigt og succesfuldt produkt. Det er nemlig dét, vores kunder kan lide.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af nogle af vores faste kundereferencer.