Få styr på din kerneforretning

Hvorfor skal du være kunde hos Structur?

Du skal være kunde hos Structur fordi vi kan få struktur på din markedsføring – én gang for alle! Vi har ingen bindinger, skjulte gebyrer eller tårnhøje priser. Vi tilbyder vores service og kompetencer til en fair pris og en fast aftale. Det er helt op til dig, hvad vi skal hjælpe dig og din virksomhed med! Vi har stor erfaring med at skabe struktur i vores kunders markedsføring – og det kan vi også gøre for dig!

Der er mange virksomheder, der ikke har ressourcerne, kompetencerne eller tiden til at håndtere deres egen markedsføring i dagligdagen. Derfor tilbyder vi sparring og assistance inden for 6 kerneservices, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Du skal være kunde hos os, fordi du ved, hvor vigtig markedsføring er for din virksomhed og fordi du har behov for, at der er nogen andre – en personlig marketing partner, der varetager dén opgave, så vi sammen kan få din virksomhed til at vokse.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Structur har vi en række services, som vi tilbyder dig og din virksomhed. Helt overordnet, står vi for din markedsføring. Markedsføring er hele den indsats, du gør, for at fremme din virksomhed. Som du sikkert har opdaget, hvis du læser denne sætning lige nu, så er markedsføring super vigtig for din virksomhed. Markedsføring og salg hænger ofte sammen. Det handler først og fremmest om at gøre dine kunder eller potentielle kunder opmærksom på, at du har et produkt, der udfylder et behov. Det er dén proces, du gør med markedsføring, der i sidste ende sælger. Du skal plante et frø og lede kunden hele vejen hen til døren, hvor der står salg. Og det er dét, vi kan hjælpe dig med! Under vores kundecases kan du læse mere om, hvad vi har gjort for andre virksomheder for at få en idé om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi har 6 services. Marketing, foto & video, hjemmeside, tryksager, branding og sociale medier. Vi tilbyder en bred vifte af markedsføringsmetoder, der kan hjælpe dig og din virksomhed derhen, hvor du ønsker den. Vi stræber efter en varig kunderelation og personlig kundekontakt. Derudover stræber vi også efter at gøre alt, hvad vi kan gøre med vores kompetencer for din virksomhed!

Sociale Medier

Markedsføring

Hjemmesider

Foto & Video

Tryksager

Branding

Hvem er Structur?

Vi er din personlige marketingpartner. Med et stort fokus på varige relationer, tillid og en god dialog, får du en partner som har kompetencerne og lysten til at hjælpe din virksomhed. Vi tilbyder vores kernekompetencer, så du kun skal koncentrere dig om dine kernekompetencer.

Vi er ikke et typisk stort “bureau”. Vi er personlige. Vi lægger stor vægt på at tilgå vores opgaver med en personlig tilgang – det har heldigvis også resulteret i, at vi har skabt et troværdigt og succesfuldt produkt blandt vores eksisterende kunder. Hos os bliver du ikke bare et nummer i køen. Hos os er du en prioritet, for din succes er vores succes.
Vi er et lille team, som har både fælles og forskellige kompetencer. Dog har vi en kæmpe stor fælles passion for at skabe vækst gennem markedsføring, og derved hjælpe virksomheder, som har behov for vores kompetencer. Hos Structur kommer du til at møde Bo og Jeanette.

Bo er indehaver og direktør hos Structur. Bo har mange års erfaring inden for branchen og har en stor passion omkring markedsføring og hvad det kan gøre for en virksomhed.
Jeanette er SoMe og Content Manager hos Structur. Jeanette startede i praktik hos Bo i efteråret 2020 og senere er det blevet til en ansættelse. Jeanette har en skarp pen, en indre koordinator og en stor passion for at skabe værdigivende indhold på sociale medier.

Vi er et lille men effektivt team, og vi vil elske at have dig med rejsen!

Kontakt os gerne!

Vi vil så gerne i kontakt med dig og have en snak om, din virksomhed og hvordan vi kan hjælpe dig. Har du lyst til en uforpligtende samtale? Så ring eller skriv til os på tlf. 40 930 630 eller kontakt@structur.dk. Du kan også henvende dig via kontaktformularen nedenfor, hvor du kan indtaste dine kontaktoplysninger og en lille besked. Herefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt!

Vil du se mere?

Vil du gerne se mere af alt det, hvad vi laver hos Structur? Både alt det faglige, men mest af alt også, hvad der foregår i dagligdagen på kontoret? Så følg os på vores sociale medier! Her kan du følge med i vores hverdag, når vi besøger kunder (selvfølgelig ikke når corona har valgt at indtage vores land), spændende ting fra kontoret og tips og tricks du kan anvende i din egen markedsføring. Følg os, giv os et like, og så håber vi, at vi ses!

Kontakt os idag!