Personlige assistance til en række relevante opgaver!

Personlige assistance til en række relevante opgaver!

Hvad er branding?

Branding er den proces, der skal skabe en specifik mening eller opfattelse af din virksomhed og/eller dine produkter og serviceydelser. Branding udføres oftest ved at skabe et billede i forbrugerens bevidsthed, der stemmer overens med den måde din virksomhed gerne vil opfattes på. Det er en måde at skille sig ud på hos den enkelte forbruger. 

Branding er resultatet af din markedsføring.

Hvordan kan Structur hjælpe dig med branding af din virksomhed?

Et godt brand starter med kontinuerlighed, relevans og god værdi. Det handler om god content til forbrugerne igennem online og offline markedsføring. Det kan være igennem tryksager, grafisk arbejde, opslag på sociale medier og meget andet. Vi kan assistere med at skabe noget værdiskabende indhold til dine forbrugere, så din virksomhed kan få en større markedsværdi.

Har du brug for en hjælpende hånd?

Så, har du brug for en hjælpende hånd med nogle af de tidskrævende opgaver, der er indenfor markedsføring og branding af din virksomhed? Så er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig, så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer. Hos Structur har du én kontaktperson, og vi håndtere en række faste opgaver for dig på en fast aftale – uden binding!

Kontakt os nu

Vi er klar til en uforpligtende samtale med dig om dine sociale medier, dine behov og hvordan vi kan skabe et samarbejde! Kontakt os på e-mail: kontakt@structur.dk eller på telefon: +45 40 930 630

Nedenfor kan du læse mere om hvilke typer ydelser vi tilbyder hos Structur.

Kundecase

Hos AlgeClean Nord har Structur været med til at redesigne logo, skabe en brand guide, lave content til sociale medier og hjemmeside og udvikle og lave tryksager for virksomheden.

Håndtering og drift af Sociale Medier // Facebook, Instagram & LinkedIn

Strategisk planlægning og udførelse af markedsføring - herunder online og offline relateret materiale

Design og vedligeholdelse af hjemmesider og webshops


Fra designidé til færdigt indhold til dine platforme

Vi designer og producerer tryksager som flyers, brochure, roll ups o.lign.

Rådgivning og hjælp til implementering af branding strategier

Personlig kontakt og individuelle aftaler

Hos Structur bliver du ikke bare et nummer i ‘køen’. Vi engagerer os i din forretning og med respektfuld, personlig kontakt skaber vi et gensidigt tillidsforhold. Vi ved, at det giver de bedste forudsætninger og resultater, både på den korte, men især også på den lange bane.

Vi har arbejdet sammen med mange af vores kunder i flere år. Vi er rigtig glade for, at vi med vores personlige tilgang til opgaverne, har skabt et troværdigt og succesfuldt produkt. Det er nemlig dét, vores kunder kan lide.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af nogle af vores faste kundereferencer.